• TFT Machine
  • TFT Machine
  • TFT Machine
  • TFT Machine

Welkom bij TFT

Jos van de Ven en Huub Gerardts

Bij TFT lossen we technische vraagstukken op. Met robotica, mallen, gereedschappen en machines automatiseren wij uw processen.

In 1998 startten Jos van de Ven en Huub Gerardts het bedrijf. Vandaag de dag denken, bouwen en ontwikkelen er 15 vakspecialisten voor de consumentenmarkt, automotive – en luchtvaartindustrie en defensie.

Lees meer


Recente projecten

Voor Brabant Alucast ontwikkelde TFT een meerspillige verspaningsmachine voor aluminium gegoten brackets.

De machine heet UMMC1204, wat staat voor Universal Multi Milling Center met 12 stappen en 4 bewerkingsstations. De gegoten brackets voldeden niet aan de nauwkeurigheidseisen. De machine moet de producten daarom uiterst precies frezen en er tegelijkertijd een paar miljoen per jaar afleveren.

Lees meer

Voor Auping produceerde TFT negen lasmallen waarmee ze meer dan honderd verschillende bedframes over één productlijn kunnen fabriceren.

Deze mallen dienen voor productie van diverse breedte- en lengtecombinaties. De belangrijkste eisen aan deze lasmallen waren de nauwkeurige maatvoering van de gelaste eindproducten, de lasbereikbaarheid, de opnames van alle verschillende productvarianten en het ergonomisch bedieningsgemak.

Lees meer
Top
This site is built with CamelFW.