Over TFT
« Vorige pagina

Jos van de Ven en Huub Gerardts

Sinds 1998

Bij TFT lossen we technische vraagstukken op. Met robotica, mallen, gereedschappen en machines automatiseren wij uw processen.

In 1998 startten Jos van de Ven en Huub Gerardts het bedrijf. Vandaag de dag denken, bouwen en ontwikkelen er 15 vakspecialisten voor de consumentenmarkt, automotive – en luchtvaartindustrie en defensie.

Werkwijze

TFT kantoor

Uw vraag

Onze werkwijze start met uw vraag. Een proces dat u wilt automatiseren, onderdelen die goedkopere productie behoeven of componenten die u met een continue kwaliteit wilt produceren.

Wij kennen de ontelbare mogelijkheden van de automatisering en lossen uw vraag efficiënt, duurzaam en rendabel op. Bovendien kent u het bedrijfsproces en de mogelijkheden. Samen vinden we de beste oplossing.

TFT werkplaats

Kosten, tijd en kwaliteit

Uw hele bedrijf blindelings automatiseren, doen wij niet. Wij kijken welke automatisering kostenreducerend is, welke voordelen een robot biedt en welke aspecten van het productieproces u beter handmatig kunt uitvoeren.

Uiteindelijk draait het om de juiste combinatie van kostenreductie, productietijd, ergonomie en continue kwaliteit, waarbij u bepaalt waar de nadruk ligt.

meerspillige verspaningsmachine

Samenwerking

Wij produceren niet alles zelf: externe partijen leveren onderdelen, besturingssystemen en robotica. Wij zijn verantwoordelijk voor het complete eindproduct en zorgen dat alle onderdelen perfect met elkaar communiceren.

Voor elk onderdeel dat wij gebruiken geldt hetzelfde principe: de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Met veel van onze leveranciers werken we al een lange tijd samen. We weten wat we aan hun producten hebben.


Top
This site is built with CamelFW.