Machines
« Vorige pagina

Meerspillige verspaningsmachine

Minimale kans op fouten

Wat uw machine ook moet kunnen, bij TFT nemen we de langste processtap als uitgangspunt voor de cyclustijd van de machine.

Bovendien houden we rekening met de aan- en afleverspecificaties: hoe wilt u het product aanleveren en hoe moet het uit de machine komen? Daarnaast kunnen wij een volledig geautomatiseerde ingangscontrole op het halffabricaat uitvoeren. Tot slot vindt er –indien gewenst- een eindcontrole van het geassembleerde of bewerkte product plaats. Zo is de kans op fouten minimaal.

Bekijk hier onze unieke uitgangspunten

TFT Produceert

Verspaningsmachines

Verspaningsmachines

Verspaningsmachines voeren verspaanwerkzaamheden uit zoals frezen, boren, ruimen en tappen.

Onze machines boeken tijdswinst door minimalisatie van de opspantijd, de wisseling van producten en de gereedschapswisseltijd na bewerking. Door detectie worden afgekeurde producten uit de productie gefilterd.

Lektestmachines

Lektestmachines

Onze lektestmachines integreren we op een productielijn of ontwikkelen we als stand alone unit.

We testen op lekkages voor bijvoorbeeld aluminium gietstukken en kunststofonderdelen. Door onze kennis worden alle producten uitstekend gecontroleerd en voldoen we aan de eisen van zero defects.

Montagemachines

Montagemachines

Onze op maakt gemaakte montagemachines zijn geschikt voor uw assemblagewerkzaamheden.

Denk hierbij aan klinken, schroeven en persen. Daarnaast ontwerpen en produceren we aanvoer-, sorteer- en transportsystemen, robot handling en pick and place units. De machines stellen we modulair samen.


Top
This site is built with CamelFW.