Testimonials
« Vorige pagina

08 mei, 2018
TFT is klein genoeg om snel en wendbaar te zijn, maar groot genoeg om zaken voor elkaar te maken. Kwaliteit staat bij TFT op één. TFT denkt mee. Recent hebben we de doorlooptijd van een project vier weken kunnen verkorten door dat wij intern nog aan het ontwerpen waren, terwijl TFT al was gestart met de werkvoorbereiding en aanmaak. Dat kan alleen als je zeer intensief samenwerkt met een toeleverancier en elkaar vertrouwt. Bij TFT kan dit.

Manager Tooling and Prototyping

Brink Towing Systems BV

03 maart, 2018
Door TFT werd gestart met een haalbaarheidsonderzoek en aansluitend is het project opgestart waarbij een lasoptimalisering werd gerealiseerd. Door vakkundig naar de complexe productenreeks te kijken werd een zeer gebruiksvriendelijke lasmal ontworpen welke de omsteltijd minimaliseert. De inzet van de lasrobot maakt het mogelijk de komende jaren de groei te beteugelen. De goede afspraken vooraf en de prettige samenwerking zorgde mede voor een vrijwel probleemloze implementatie.

Manager Operations

Roval Aluminium bv

14 januari, 2014
TFT is de ideale meedenkende partner die, met productie hulpgereedschappen, de link maakt tussen het product ontwerp en onze productie organisatie.

Engineer Carseats

Dorel Juvenile

11 december, 2013
In een groot recent project bij Auping is TFT een betrouwbare partner gebleken. Er is goed samengewerkt en de houding van TFT was altijd zeer oplossingsgericht. Absolute professionals in hun vakgebied.

Strategisch inkoper

Koninklijke Auping bv

Top
This site is built with CamelFW.