oplossen van technische vraagstukken

Wat de diensten van TFT voor jouw bedrijf kunnen betekenen

TFT biedt een uiteenlopend pakket van diensten voor het oplossen van technische vraagstukken. Als specialist op het gebied van machines, mallen en tools en robot- en cobotoplossingen automatiseren wij allerhande processen met als doel kostenreductie, verkorting van de productietijd, ergonomie en continue kwaliteit. Daarbij staan jouw wensen, eisen en doelen altijd centraal. Ons team van ervaren vakspecialisten denkt proactief mee, zodat we een oplossing kunnen leveren die precies aan al jouw verwachtingen voldoet. Dat is nu wat wij al ruim 20 jaar verstaan onder maatwerk. Welkom bij TFT.

innovatieve oplossing

TFT begeleidt van ontwerp tot eindproduct

TFT kan je  helpen met een volledig op maat gemaakte innovatieve oplossing waarmee de doelstellingen van jouw bedrijf daadwerkelijk worden bereikt. Dankzij onze jarenlange expertise weten wij feilloos de vertaalslag te maken van jouw vraagstuk naar een concreet eindproduct. Ons team van ervaren specialisten fungeert daarbij als technische vraagbaak en zoekt naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Tijdens het proces ervaar je onze nuchtere no-nonsense mentaliteit. Op een informele, persoonlijke en transparante manier werken we in samenspraak met jou aan een optimaal eindresultaat.

eigen servicedienst

Ook na oplevering kan je rekenen op TFT

TFT blijft ook na de inbedrijfstelling van uw maatwerkoplossing voor je klaar staan. Niet alleen voorzien wij onze klanten van relevante informatie maar bieden we ook technische ondersteuning, maken we een onderhoudsplan en geven we instructies en advies omtrent het gebruik. Zo haal je maximaal rendement uit je product. Uiteraard kan je bij ons terecht voor relevante spare parts zodat je zorgeloos op je maatwerkoplossing kunt blijven rekenen. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan kan je een beroep doen op onze eigen servicedienst. Je merkt het, bij TFT doen we er alles aan om ook na de oplevering van jouw product voor je klaar te staan.

Kennismaken start met een inspirerend gesprek

Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel ons via  (+31) 493 44 03 99. Uiteraard verwelkomen wij jou ook met plezier bij ons bedrijf in Asten.  Maak kennis met TFT en ontdek onze werkwijze!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Versturen