Van kleine mallen tot volledige automatisering, TFT hanteert altijd een transparante werkwijze waarbij de klant (indien gewenst) het complete maakproces kan volgen. Die transparantie kenmerkt onze manier van werken en van zaken doen. Met vakmanschap, specialistische kennis en een hoge mate van betrokkenheid willen wij ons als betrouwbare partner opstellen naar onze klanten.

 

Van idee tot oplossing staat de klant centraal

Bij TFT vinden we het belangrijk dat de klant vanaf het begin van het idee betrokken is bij het proces. Doel hierbij is om in één keer alle functionaliteiten goed te ontwerpen. Immers, indien er later in het proces iets gewijzigd moet worden, dan heeft dat direct consequenties voor de ontwikkelkosten. TFT wil een goed product leveren waarmee de klant tevreden is en zijn doelstellingen kan behalen. Wij geloven dat je alleen samen tot een stabiele en functionele automatisering kan komen. Daarom investeren we graag tijd en energie in een constructieve samenwerking met onze klanten.

In zowel de fase van ontwerp (engineering) als de fabricage en montage (assemblage) informeren we de klant over de stand van zaken. Als onze engineers aan de slag gaan met tekenen en ontwikkelen volgt na akkoord van de klant de fabricage. Zodra de oplossing is gemaakt, volgt het testen bij ons bedrijf in Asten. Indien de test goed is verlopen, volgt de afname van de klant. Als deze ook akkoord is, volgt tenslotte het bedrijfsklaar opleveren aan de klant.

Uiteraard mag de klant de vorderingen altijd tussendoor komen bekijken. Aan transparantie en betrouwbaarheid hechten wij immers grote waarde en bovendien verhoogt het de betrokkenheid bij het project.

jarenlange samenwerkingsverbanden

TFT is klaar voor de toekomst

In de loop van de jaren werd het team naast Jos en Huub steeds verder uitgebreid met een eigen engineers- en fabricageafdeling. In 2014 volgde een flinke update van de bedrijfspresentatie waarbij we ook nadrukkelijker met de werving van nieuwe klanten aan de slag zijn gegaan. Dat resulteerde inmiddels in mooie en inmiddels jarenlange samenwerkingsverbanden met verschillende grote bedrijven in de consumentenmarkt, automotive – en luchtvaartindustrie en defensie zoals DAF, BUVO, Auping en VDL. Bovendien focussen we op innovaties waardoor we samen met de klant voor de beste oplossing kunnen gaan!

Kennismaken start met een inspirerend gesprek

Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel ons via  (+31) 493 44 03 99. Uiteraard verwelkomen wij jou ook met plezier bij ons bedrijf in Asten.  Maak kennis met TFT en ontdek onze werkwijze!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Versturen