Vast contactpersoon

Bij TFT werken we altijd met een vast contactpersoon

Om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen, krijg je bij TFT een vast aanspreekpunt die jouw project van A tot Z begeleidt. Van het eerste gesprek tot aan de levering is deze engineer actief bij jouw project betrokken waardoor de lijnen kort blijven en we optimaal contact houden. De engineers vertalen de behoefte van jou als klant naar een concreet ontwerp waarbij ze tevens fungeren als technische vraagbaak.

Ook is een engineer van TFT in staat om uit te leggen waarom iets op een bepaalde manier is bedacht. Wij denken pro-actief mee en zoeken in samenspraak altijd naar de beste oplossing.

Maar ook voor studie-opdrachten zijn onze engineers dankzij hun kennis en specialisme het ideale aanspreekpunt. Is het idee nog niet helemaal helder, dan ondersteunen wij graag met een compleet uitgewerkt plan dat kan worden ingezet om uw specifieke oplossing te realiseren. Met ons gedegen, nuchtere en eerlijke advies kom je daadwerkelijk verder.

Engineering

Mechanische engineering

Mechanische engineering is een van de breedste en meest gevarieerde disciplines binnen TFT. Onze engineers bedenken en ontwerpen een automatisering waarbij alles aan elkaar wordt gekoppeld en perfect op elkaar aansluit. Zij schetsen ontwerpen in 2D en 3D.

Elektrische engineering

Elektrische engineering is het deelgebied dat zich o.a. bezighoudt met het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties. Onze engineers hebben veel kennis en ervaring van elektronica die wordt toegepast bij besturing, robottechnologie of dataopslag.

Software engineering

Software engineering omvat het ontwerpen en implementeren van o.a. applicaties en programma’s. Wij maken een automatisering waarbij alles aan elkaar gekoppeld wordt en perfect op elkaar aansluit. Dat betreft cobot- en robot programmeren en automatiseringen programmeren.

Kennismaken met onze aanpak?

Ben je op zoek naar een ervaren, en professionele partij die maatwerk levert op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en fabricage van machines, mallen en tools of robot- en cobot oplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met TFT. Wij doen er alles aan om jouw wensen, behoeften en eisen om te zetten naar een uniek maatwerkproduct.

Kennismaken start met een inspirerend gesprek

Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel ons via  (+31) 493 44 03 99. Uiteraard verwelkomen wij jou ook met plezier bij ons bedrijf in Asten.  Maak kennis met TFT en ontdek onze werkwijze!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Versturen