kennis en expertise

Vakkundig team en modern machinepark

Een team van vakkundige medewerkers en een modern machinepark zorgen voor een uiterst nauwkeurige verloop van de fabricage.

TFT fabriceert maatwerkoplossingen en heeft veel kennis en expertise op het gebied van de fabricage en montage van klantspecifieke verspaningsmachines, lektestmachines, montagemachines, diverse mallen en tools.

Modern machinepark

Fabricage gebeurt bij TFT in eigen beheer met behulp van een modern machinepark

Doordat we het hele proces van fabricage, montage en testen in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij de kwaliteit constant blijven bewaken. Is er op bepaald gebied toch kennis en ervaring van derden noodzakelijk, dan schakelen wij die in. Wij werken met een team van vaste partijen die op het gebied van kwaliteit dezelfde hoge maatstaven hanteren. De foutkans is hierdoor minimaal. Het resultaat is dat we je een oplossing kunnen leveren van hoge kwaliteit die exact tegemoet komt aan jouw wensen.

Montage en testen

Montage en testen is een belangrijk onderdeel bij de realisatie van onze maatwerkoplossingen

Zodra de productie is afgerond, volgt een belangrijke fase in het productieproces. Het eindproduct wordt in dit stadium door ons gemonteerd en uitgebreid getest. Kloppen alle afgesproken waarden en voldoet het product aan de gestelde eisen? De machines van TFT zijn overigens altijd 100% CE-gekeurd en veilig. Na akkoord, zal na deze stap het product bedrijfsklaar worden geleverd aan de klant. Indien gewenst compleet met een uitgebreide bedieningsinstructie en bijbehorende onderdelen en spare parts.

Kennismaken met onze aanpak?

Ben je op zoek naar een ervaren, en professionele partij die maatwerk levert op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en fabricage van machines, mallen en tools of robot- en cobot oplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met TFT. Wij doen er alles aan om jouw wensen, behoeften en eisen om te zetten naar een uniek maatwerkproduct.

Kennismaken start met een inspirerend gesprek

Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel ons via  (+31) 493 44 03 99. Uiteraard verwelkomen wij jou ook met plezier bij ons bedrijf in Asten.  Maak kennis met TFT en ontdek onze werkwijze!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

    Versturen