Mallen en gereedschappen
« Vorige pagina

Lasmal

Poka yoke

Iedere lasmal van TFT is poka yoke: alle onderdelen zijn correct gepositioneerd en opgespannen.

Hierdoor is het vrijwel onmogelijk onderdelen fout in te leggen. Daarbij is de bereikbaarheid voor mens of robot groot. Bovendien wordt elke lasmal zo geconstrueerd en opgebouwd dat we na het proefdraaien eenvoudig correcties en wijzigingen kunnen doorvoeren. Op deze manier is de verspilling minimaal. Eén mal kunt u –indien gewenst- voor verschillende producttypes gebruiken.

Bekijk hier onze unieke uitgangspunten

TFT Produceert

Lasmal

Lasmallen

De positionering van onze lasmal zorgt voor zoveel mogelijk lasbewerkingen in dezelfde opspanning.

Opnieuw opspannen kost immers tijd en maakt deze handeling minder nauwkeurig. Ook kunnen onze lasmallen een koelende functie hebben. Op deze manier geleidt de mal de warmte beter. Het ontwerp zorgt er bovendien voor dat de operator foutloos kan hechten of lassen en een optimale lasbereikbaarheid heeft.

Opspanmal

Opspanmallen

Met onze opspanmallen behaalt u de nauwkeurigheid die u wenst.

We voorkomen doorspannen en kunnen meervoudige opspanmallen ontwerpen. Op deze manier kan de bewerking van verschillende producten op hetzelfde moment plaatsvinden. Het is mogelijk spaanafvoer, koeling en smerende werking van de frezen in de opspanmal te verwerken.

Lektestmallen

Lektestmallen

Onze lektetsmallen zijn voorzien van de juiste afdichting.

Deze afdichting kan automatisch of manueel gestuurd worden. Meten gebeurt met luchtlekkage en bijbehorende computer met software of met water. Zo controleren we de producten en voldoen we aan de eisen van zero defects.


Top
This site is built with CamelFW.